UMBRiO lifeCYCLE is als sportief netwerkevenement ontstaan uit een gezamenlijke en collegiale hobby in 2013. Ieder jaar organiseren de UMBRiO collega’s het evenement. Dit jaar is de datum geprikt op vrijdag 9 september. Als de weergoden roet in het eten gooien is er een alternatieve datum, een week later.

Het vertrek voor dit jaar is weer vanaf Café Wings op Schiphol-Oost, parkeren kan op het aansluitende parkeerterrein (betaald) of gratis voor de deur (2 uur in de blauwe zone). Alle genodigden ontvangen we graag rond 14:45/15:00 uur. Dan kunnen we tijdig starten en rond 18:00 uur aanschuiven bij de BBQ.

Het succes van 2015 gaan we dit jaar wederom proberen te overtreffen!

UMBRiO lifeCYCLE 2015 - foto 9

Dit jaar spannen we ons 9 september niet alleen in op de fiets, maar ook om een mooi bedrag op te halen voor het goede doel. Dit jaar kiezen we voor het Nationaal Fonds tegen Kanker.

NFTK

Kun je niet aanwezig zijn maar wil je wel het goede doel steunen? Elke bijdrage is welkom! Je kunt jouw bijdrage storten op:

  • Bankrekeningnummer: NL 27 INGB 0000 318470
  • n.v. NFtK te Amsterdam
  • ovv: lifeCYCLE

Om de strijd tegen kanker door het Nationaal Fonds tegen Kanker te ondersteunen en zichtbaar te maken is er voor deze editie van het evenement een prachtig wielershirt ontworpen waarop alle sponsoren die ons goede doel steunen een prominente plek hebben gekregen.

Shirt Design Lifecycle 2016

Alle deelnemers en sponsoren krijgen dit shirt om de strijd tegen kanker door het Nationaal Fonds tegen Kanker kenbaar te maken tijdens de UMBRiO lifeCYCLE. Het shirt vertegenwoordigt een blijvende herinnering aan de strijd die het Nationaal Fonds tegen Kanker voert. Natuurlijk hopen we dat deze outfit nog vaker gedragen wordt na deze dag.

Wij hopen alle genodigden te mogen ontvangen tijdens de lifeCYCLE en wensen dat onze bijdrage een mooie boost geeft aan het goede werk dat het Nationaal Fonds tegen Kanker levert. 

Praktische gegevens:

Datum: vrijdag 9 september a.s.*
Ontvangst: 14:45u
Vertrek fietsronde: uiterlijk 15:30u
Route: ronde langs de Ringvaart (+/- 65 km)
Aankomst: c.a. 17:30u
BBQ: aanvang c.a. 18:30u (uiteraard aangeboden door UMBRiO)
Parkeren: Op het nabijgelegen parkeerterrein (betaald) of gratis voor de deur (2 uur in de blauwe zone)
Overig: De veiligheid staat voorop en daarom is het gebruik van een helm verplicht voor deelname en op de locatie zijn geen douches of kleedruimtes aanwezig

Vertrekpunt:
Cafe “Wings”
Stationsplein ZW 602
1117 CN Schiphol-Oost

*Mochten de weersomstandigheden het niet toelaten, dan zal het evenement worden verplaatst naar vrijdag 16 september. Dit verneem je maximaal 1 week voor 9 september.

Het Nationaal Fonds tegen Kanker wordt naast UMBRiO ook gesteund door onze sponsoren: