Vrijdag 9 september stond de UMBRiO lifeCYCLE editie 2016 op de kalender. Dit jaar zijn de weergoden ons goed gezind en zegenen de tour met een heerlijk zonnetje en perfecte fiets temperaturen. De arena voor deze tour is de ringvaart rond de Haarlemmermeer. Een mooi rondje van ongeveer 65 km met weinig stoplichten en goed asfalt. Voor deze editie hebben de deelnemers en sponsoren zich ingezet voor een goed doel. Het doel dit jaar was stichting Nationaal Fonds tegen Kanker. Iedereen kent wel iemand die met deze vreselijke ziekte te maken heeft gekregen en dat is ook de reden dat er dit jaar voor gekozen is om dit goede doel te steunen met onze inzet. Centraal thema voor stichting Nationaal Fonds tegen Kanker is goede voeding tijdens de ziekte en zijn herstel.

“Bijdragen aan een Langer Beter Leven door mensgerichte behandelingen zoals voeding, beweging en welzijn vast onderdeel te laten worden van de oncologische zorg is het doel van het Nationaal Fonds tegen Kanker. Door voorlichting, het initiëren, stimuleren en financieren van projecten en onderzoek geven wij invulling aan dit doel. Naar wij hopen zal dit bijdragen aan een grotere bekendheid over de waarde die voeding, beweging en welzijn heeft voor mensen met kanker.” – Lon Claassen, Directeur Nationaal Fonds tegen Kanker

Voor deze dag hebben we Directeur Lon Claassen bereid gevonden om na voltooiing van de UMBRiO lifeCYCLE de check in ontvangst te nemen. Getuige deze blije foto!

UMBRiO lifeCYCLE fietst voor Nationaal Fonds Tegen Kanker

“Deze LifeCYCLE, alweer de derde die we organiseren, was een doorslaand succes! Het weer zat mee, de deelnemers waren zeer enthousiast, de BBQ na afloop uitstekend, de aankleding zag er door de gesponsorde shirts heel professioneel uit en als klap op de vuurpijl leverde deze sponsoring een kleine 4000 euro op voor het goede doel: Nationaal Fonds tegen Kanker. Beter kan eigenlijk niet. De lat voor 2017 ligt hoog!” – Erik Witte, Managing Director UMBRiO

.

Het uiteindelijke bedrag wat door de fietsers en de sponsoren is opgehaald is het mooie bedrag van €3810! Dit bedrag zal volledig ten goede komen aan de onderzoeken die namens het Nationaal Fonds tegen Kanker worden uitgevoerd.

Ook in 2017 staat er weer een lifeCYCLE op de agenda. De exacte datum hiervoor wordt later bekend gemaakt tezamen met het goede doel. Wij hopen op een net zo succesvolle editie als dat we met z’n allen dit jaar hebben gehad!

Dit evenement kan niet bestaan zonder de tomeloze inzet van alle mensen die hebben meegefietst, de sponsoren en de organisatie. Graag willen wij al deze mensen bedanken voor hun inzet en hun gulle bijdrage aan het goede doel!

UMBRiO lifeCYCLE fietst voor Nationaal Fonds Tegen Kanker

UMBRiO lifeCYCLE 2016 werd gesponsord door:

Sponsors UMBRiO lifeCYCLE