Op 25 januari 2017 kregen wij de hoogste partner status toegekend door Splunk in hun Partner+ programma. In 2016, ons eerste jaar als Splunk partner, viel ons de eer te beurt om uitgeroepen te worden tot Splunk Rising Star Partner voor EMEA. Nu, slechts een jaar later, bereiken wij de Splunk Elite Partner status. Dit is een bijzondere prestatie, waar wij samen hard voor gewerkt hebben en gepast trots op zijn!

Als Splunk Elite Partner kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn met onze hooggekwalificeerde Splunk experts. Zij kunnen klanten helpen om optimaal gebruik te maken van de kracht en potentie van machine data en om deze om te zetten in ‘operational intelligence’.

Met onze Center of Excellence aanpak, waar we bij twee van de grootste financiële instellingen van ons land ervaring hebben opgebouwd, kunnen wij zorgen dat de kracht van Splunk organisatie-breed benut kan worden.