Net als voorgaande jaren organiseert ook dit jaar UMBRiO samen met BizzyWheels het UMBRiO Business Cycling Event. Als startlocatie gaan we gebruik maken van de Jumbo Visma Service Course in Den Bosch. Er is een Hall of Fame en we krijgen een rondleiding door de Service Course waar fietsen worden opgebouwd en onderhouden.

Fietsen en netwerken; een perfecte combi van hobby en werk. Uit ervaring is gebleken dat gezamenlijk fietsen een leuke, laagdrempelige manier van netwerken is. Samen fietsen, kennismaken met andere ondernemers en zodanig te netwerken dat er mooie opdrachten uit komen.

Primair programmaonderdeel is het gezamenlijk gaan fietsen. Hierbij houden we rekening met de groepsgrootte van max. 8 á 10 personen, de gemiddelde snelheid en de routes. Iedere groep zal begeleid worden door een ervaren instructeur en we houden ons strikt aan de verkeersregels. Veiligheid staat voorop! De instructeurs zijn allemaal wedstrijdrijders, hebben overwicht en geven wanneer nodig instructies zodat de deelnemers ook echt iets leren of worden gecorrigeerd denkend aan zithouding, zadelhoogte, fietstechnieken etc.

Wil je nou meedoen, maar heb je zelf geen racefiets? Geen probleem! Wij werken ook samen met racefietstehuur.nl en zorgen voor een juist passende fiets.

In het kort
  • Business Cycling Event
  • Vrijdag 13 mei 2022
  • Van 11:30 uur tot 20:00 uur
  • Startlocatie is de Jumbo Visma Service Course in Den Bosch

Programma

Vanaf 11:30 uur
Inloop en ontvangst met koffie/thee
12:00 uur
Presentaties (Voormalig Team Jumbo-Visma profrenner Paul Martens en BizzyWheels)
13:00 uur
Lunchen en eventueel omkleden
14:00 uur
Start van de fietsrit
15:45 uur
Tussenstop + eventuele tijdrit
17:15 uur
Aankomst bij startlocatie en douchen + omkleden
18:00 uur
Start van het pasta buffet
Ca. 20:00 uur
Einde

Aanmelden

Bedankt voor je interesse in het Business Cycling Event 2022. Helaas is aanmelden voor dit jaar niet meer mogelijk. We hopen je graag volgend jaar weer te mogen verwelkomen op ons jaarlijkse evenement.

Het is goed georganiseerd en ik heb veel nieuwe mensen ontmoet.

Sam Mangali
- Rabobank

Leuke route, lekker eten, goed georganiseerd en mooie contacten gemaakt waar ik wel wat mee kan voor mijn aankomende event.

Brian Klifman
- GT Events

“Het was ook dit jaar weer een plezier om met vakbroeders me in te spannen, en daarna gezellig te ontspannen! Het was een erg leuke dag!”

Bert van Kampen
- ABN AMRO