Ervaringen traineeship 2018-02-12T16:10:15+00:00

Jessie over haar traineeship

Traineeship
Proces Consultant

Vooropleiding
Psychologie, Master Sociale Psychologie

Opdrachtgever
Delta Lloyd

“Ik vind het belangrijk om mezelf te blijven ontwikkelen en uitdagen. Tijdens het traineeship kun je veel diverse werkzaamheden doen zodat het uitdagend blijft. Ik werk nu voor Delta Lloyd, waar we er vooral voor zorgen dat de IT-processen (Incident, Change, Problem, Request – en Configuratie Management) lopen zoals ze horen te lopen. Hierbij ben je veel bezig met vragen stellen en meestal daarna met het helpen van medewerkers om het proces zo goed mogelijk te laten verlopen.”

Funfact
“Een blonde vrouw binnen de IT wordt niet vaak gezien en de reacties zijn ronduit grappig als mensen mij voor het eerst zien!”

Roy over zijn traineeship

Traineeship
Technisch Consultant

Vooropleiding
ICT, afstudeerrichting Business IT & Management

Opdrachtgever
Fruition Partners

“Ik wist dat ik wilde werken op het snijvlak tussen business en IT, maar ik wist niet wat ik nou écht wilde doen. Via een traineeship kwam ik hier onder goede begeleiding achter. Je leert namelijk op een leuke manier heel veel in een korte tijd. Een toppunt uit mijn traineeship is dan ook een ITIL training van trainer Vincenzo d’Urzo, één van de beste trainers van Nederland.”

Funfact
“Vrijdag is frituurdag bij Fruition. Medewerkers die normaal bij klanten zitten, komen op vrijdag dan ook altijd naar kantoor!”

Floor over haar traineeship

Traineeship
Technisch Consultant

Vooropleiding
Communication & Multimedia Design, minor in Scripting

Opdrachtgever
Fruition Partners

“Ik ben voor het traineeship van Apeldoorn naar Leiden verhuisd en ik heb er nog geen moment spijt van gehad! Wat je leert kun je direct meenemen in de praktijk, waardoor je je kennis leert toepassen. Ik werk dan ook bij Fruition Partners in het Support Team, waar ik voor klanten problemen op hun eigen verschillende instances binnen ServiceNow oplos.

Naast dat ik erg veel heb geleerd en ik meerdere certificaten op zak heb, krijg je fijne begeleiding van Brigitte die altijd voor je klaarstaat!”

Job over zijn traineeship

Traineeship
Proces Consultant

Vooropleiding
International Applied Business Administration

Opdrachtgever
Tata Steel

“Na mijn studie wilde ik graag doorleren om me te specialiseren en om werkervaring op te doen. Dit is precies wat je tijdens een traineeship doet. Naast het feit dat UMBRiO een gezellige club is, word je erg goed opgeleid en kun je snel zelfstandig aan de slag. Zo ben ik bij Tata Steel in IJmuiden terecht gekomen waar ik meewerk aan de migratie van 300 medewerkers naar een nieuw computersysteem. Hierdoor krijg ik direct met alle facetten van service management te maken. Op deze manier bij een klant werken vind ik dan ook heel interessant en leerzaam.”