Wat voor werkzaamheden doe je als junior consultant?

Als junior consultant maak ik deel uit van het Data Services team en richt ik me primair op dataplatformbeheer. Een dienstverlening waarbij een bestaand platform van de klant in beheer wordt genomen (remote maintenance) of waarbij een dataplatform door UMBRiO beschikbaar wordt gesteld, een dataplatform-as-a-service. Het beheerteam beheert en optimaliseert waardoor een ‘gezond’ performant dataplatform behouden kan worden.

Daarnaast ben ik Product Owner (PO) van het beheerteam. Deze rol heb ik nog maar een paar maanden en is dus nog erg wennen. Gelukkig heb ik mensen om mij heen die mij vanuit hun ervaring helpen en waar ik veel van kan leren. Ik krijg de tijd en support die ik nodig heb om te groeien in deze rol. Het helpt hierbij dat verwachtingen van beide kanten goed worden uitgesproken en er rekening wordt gehouden met elkaars behoeften.

Hoe ervaar je UMBRiO en je collega’s?

De sfeer bij UMBRiO zou ik omschrijven als motiverend en erg gezellig. Het is een organisatie waar genoeg ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden liggen. Iedereen is altijd bereid elkaar te helpen en er is genoeg ruimte om je te ontwikkelen en onze experts geven workshops voor kennisoverdracht. Ook kan je externe trainingen en cursussen (die in lijn liggen met jouw persoonlijk ontwikkel pad) volgen om te groeien.

Daarnaast blijf ik mezelf ontwikkelen door simpelweg zoveel mogelijk de dagelijkse werkzaamheden op te pakken. Ik word hier uitgedaagd om dingen op te pakken die mij in eerste instantie te moeilijk lijken. Maar doordat ik weet dat er mensen zijn die mij willen helpen en mij ook echt beter willen maken, durf ik mezelf uit te blijven dagen.

Wanneer ben jij aan het einde van een werkdag tevreden en gelukkig?

Ik doe mijn laptop met een glimlach dicht en stap met een tevreden gevoel in de auto wanneer ik een dag heb gehad waarin ik iets nieuws heb geleerd, een bijdrage heb kunnen leveren aan mijn team en mijn lieftallige collega’s heb gezien en/of gesproken.

De sfeer bij UMBRiO zou ik omschrijven als motiverend en gezellig.

Nilaya Kruijne, consultant & product owner
- UMBRiO

Ik word hier uitgedaagd om dingen op te pakken die mij in eerste instantie te moeilijk leken.

Nilaya Kruijne, consultant & product owner
- UMBRiO

Iedereen is altijd bereid elkaar te helpen, er is genoeg ruimte om je te ontwikkelen en onze experts delen hun kennis in workshops.

Nilaya Kruijne, consultant & product owner
- UMBRiO