Hoe was je eerste project?

Mijn eerste project bij een klant was tegelijkertijd spannend en leerzaam. Ik paste de opgedane theoretische kennis direct toe in de praktijk. Mooi hoe dan ook snel duidelijk is welke waarde wij met data toevoegen voor onze klanten. Inmiddels heb ik veel ervaring als consultant en een bijdrage heb geleverd aan meerdere interessante en leerzame klantprojecten.

Wat is typisch UMBRiO voor jou?

Kenmerkend voor UMBRiO is het meedenken en vooral het denken in oplossingen. We doen vaak meer dan er wordt gevraagd, gewoon uit passie voor ons vak; we gaan voor het beste resultaat en een tevreden klant. UMBRiO is een bedrijf vol doeners.

Daarnaast is de vrijdagmiddag borrel is hier echt een ‘ding’. Collega’s komen er vanuit het hele land voor naar kantoor. Het is hét moment om met elkaar bij te praten. Omdat we allemaal bij verschillende klanten op locatie werken, zorgt deze borrel voor binding, met elkaar maar ook met UMBRiO.

Nog een laatste vraag…
Wat is, tot nu toe, het gaafste project waar jij bij betrokken bent geweest?

Wat ik heel gaaf vind is de bijdrage die ik heb kunnen leveren aan ons blended learning project, een online leeromgeving met video’s en opdrachten. Mooi om datgene wat ik heb geleerd door te geven aan hen die met Splunk gaan werken. Dat doe ik trouwens niet alleen in opnames, maar ook live in workshops bij de klant zelf. Deze newbie is nu inmiddels gewoon zelf medewerkers bij klanten en nieuwe collega’s aan het opleiden. Daar ben ik heel trots op, dat geeft me veel voldoening.

Tijdens mijn allereerste opdracht bij een klant kon ik direct de geleerde theorie in de praktijk toepassen. De toegevoegde waarde van onze kennis en expertise werd meteen duidelijk!

Yvonne Sijssens, Splunk beheerder
- UMBRiO

Kenmerkend voor UMBRiO is het meedenken én het denken in oplossingen. Uit passie voor data en security gaan we alleen voor het beste resultaat en een tevreden klant.

Yvonne Sijssens, Splunk beheerder
- UMBRiO