Office Manager 2018-07-27T16:20:17+00:00

Vacature

Office Manager / Financieel medewerker

UMBRiO zoekt per november een enthousiaste en betrouwbare financieel ondersteuner en office manager voor het nieuwe kantoor in Maarssen (minimaal 24 uur)!

UMBRiO werkt in de wereld van IT en machine data bij een aantal grote klanten in Nederland en België. We hebben the leading men and women op dit gebied in huis en we geloven in duurzame relaties met onze klanten door uniek vakmanschap van échte mensen. Niet dat jij perse gespecialiseerd in data hoeft te zijn. UMBRiO is namelijk op zoek naar iemand die onze Chief Financial Officer kan ondersteunen in zijn operationele werkzaamheden én verantwoordelijk is voor het office management. Alle collega’s bij UMBRiO delen dezelfde kwaliteiten in het DNA: warm, open, passievol en informeel. Herken jij jezelf hierin en ben je benieuwd naar meer? Lees dan verder!

Jouw taken

Bij UMBRiO werken we niet aan de hand van vastgestelde functieprofielen. Er wordt gekeken naar de wensen in de organisatie én de kwaliteiten die jij te bieden hebt. Zo komen we gezamenlijk tot een takenpakket. Ook voor jou zal iedere dag anders zijn. De ene dag kun je je volledig richten op het uitzetten en opvolgen van financiële vragen, het checken van lopende en aflopende contracten van klanten en collega’s en het inboeken van facturen. De volgende dag begint met het ontvangen van gasten op ons gloednieuwe kantoor in Maarssen, daarna check je de voorraad kantoorartikelen en boodschappen en zorg je ervoor dat de nieuwe collega zich ontzettend welkom voelt bij UMBRiO. Oftewel, je vervult de belangrijke rol van operationele steunpilaar voor onze financiële man en je zorgt voor het thuisgevoel voor alle collega’s op ons nieuwe kantoor. Geen dag is hetzelfde, maar je hebt het naar je zin!

Wat bieden wij

Naast een inspirerende en professionele werkomgeving met een enthousiast team van collega’s bieden we je:

  • Flexibele werkdagen voor minimaal 24 uur, waarbij 40 uur zeker ook bespreekbaar is;
  • Gedegen inwerkperiode en goede begeleiding;
  • Startsalaris op basis van kennis en ervaring, rond € 3000,- op basis van 40 uur;
  • Laptop en telefoon, ook voor privégebruik;
  • Leaseauto of OV-kostenvergoeding;
  • 25 vakantiedagen op basis van 40 uur.

Locatie

Het gloednieuwe UMBRiO kantoor in Maarssen.

Wat vragen wij?

UMBRiO zoekt naar iemand die in ons DNA past, dat staat bovenaan! Daarnaast hechten we veel waarde aan betrouwbaarheid, zelfstandigheid en nauwkeurigheid. Je krijgt in deze functie toch inzicht in gevoelige bedrijfsinformatie. Vele jaren ervaring is niet nodig, maar het is wel handig als je enige juridische affiniteit en interesse in boekhouding hebt. Je bent gastvrij en je krijgt energie van mensen. Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift is een groot voordeel.

Belangstelling?

Mail ons dan via solliciteren@umbrio.com en vertel ons waarom jij de meest geschikte kandidaat voor deze functie bent. Let op: de sollicitatiegesprekken vinden plaats in week 36 en 37 (begin september). Probeer hier rekening mee te houden in je agenda. Kijk ook even op www.umbrio.com voor inspiratie over onze core werkzaamheden!

Solliciteer