Proximus is actief als leverancier van digitale diensten en communicatieoplossingen op de Belgische en internationale markten. Proximus Accelerators, waar UMBRiO deel van uit maakt, is een ecosysteem van bedrijven van Proximus die gespecialiseerd zijn in IT.

De gebundelde krachten van alle individuele accelerators ondersteunen jouw organisatie bij de realisatie en optimalisatie van digitale transformatie: van de hyperconnected infrastructuur, cybersecurity, data fabric en decision intelligence tot innovatie.

Met de Proximus Accelerators brengen we de juiste mensen, capaciteiten, vaardigheden en expertise voor je samen. Als een tribe van digitale doeners die hun krachten hebben gebundeld om jouw organisatie te helpen groeien in een steeds veranderende digitale economie.

Proximus Accelerators is ontworpen om innovatie te stimuleren en jouw organisatie te empoweren, ongeacht in welke fase van de digitale transformatietraject de organisatie zich bevindt.

Als data fabric experts en designers data decision intelligence platforms is UMBRiO een van de trotse Proximus Accelerators, samen met Telindus, Be-Mobile, Clearmedia, Codit, Davinsi Labs, Proximus Enterprise en Proximus SpearIT.

Meer informatie op https://proximusaccelerators.eu/en en https://www.proximus.com.