Vacature

Splunk Engineer/Consultant

Locatie: ons gloednieuwe kantoor in Maarssen en op locatie van onze klanten in de gehele Randstad

UMBRiO helpt de grootste bedrijven van Nederland met de transitie naar de nieuwste data technieken. Wij geloven in waardecreatie via duurzame relaties met onze klanten door uniek vakmanschap van échte mensen. Wij werken met Splunk omdat het enorme hoeveelheden machine data kan omzetten in Operational Intelligence, Security & IoT toepassingen en Business Analytics. Dit gaat zowel de IT als de business wereld op zijn kop zetten. Splunk is leidende technologie en hard op weg om de marktstandaard te worden.

Onderdeel van de data transformaties die wij onze klanten bieden, is het samenbrengen van miljarden logfiles en zo een groot data lake bouwen in Splunk waarbij security centraal staat. Inmiddels zijn wij officieel de krachtigste Splunk partner in de Benelux met de hoogst gecertificeerde collega’s en een elite status binnen de Splunk community. Iets waar we met elkaar erg trots op zijn en waar we jouw expertise graag bij betrekken! Wij zoeken Splunk experts of IT’ers met een passie voor data. Alle achtergronden zijn welkom, van DevOps tot Security.

Binnen UMBRiO kennen we geen hiërarchie maar staat je idee centraal. We willen de beste techneuten samenbrengen en geloven dat we op die wijze zowel op technisch als mens vlak altijd een voorsprong zullen blijven behouden. Als je eigenaarschap neemt over je idee en je krijgt je collega’s en onze klanten enthousiast, dan is alles mogelijk.

Wat vragen wij?

Ervaring en expertise in Splunk is een pré, maar niet noodzakelijk. Een goede basis in de IT zeker wel.

Wat bieden wij?

Naast een inspirerende en professionele werkomgeving met een enthousiast team van collega’s bieden we je:

  • Een vast contract;
  • De mogelijkheid tot het creëren van direct zichtbare waarde bij onze klanten;
  • Mogelijkheid tot flexibel werken;
  • Meer dan marktconform salaris passend bij je ervaring, inclusief groei KPI’s;
  • Laptop en telefoon inclusief abonnement, ook voor privé gebruik;
  • Leaseauto of een OV kostenvergoeding;
  • 25 Vakantiedagen;
  • Alle benodigde trainingen en certificeringen.

Interesse?

We horen heel graag van je op solliciteren@umbrio.com!