Traineeship Big Data 2018-02-01T11:57:31+00:00

Traineeship Big Data

Data Analist

Traineeship Big Data UMBRiO
Traineeship Big Data UMBRiO University

zoekt aanstormend talent (m/v) voor een traineeship Big Data

Werken bij onze opdrachtgevers betekent werken aan projecten die ertoe doen. Werk dat impact heeft op miljoenen klanten. Je werkt samen met mensen met verschillende achtergronden, meningen en ideeën. We bieden jou een omgeving waar je dagelijks in je werk en op persoonlijk vlak wordt uitgedaagd, zodat jij kunt uitgroeien tot de professional die jij wilt zijn.
Wij starten op korte termijn met een traineeship Big Data voor ambitieuze jongeren met interesse in een carrière bij één van onze opdrachtgevers waar gewerkt wordt met Splunk.

Werkzaamheden

Splunk is een platform dat machine data verzamelt, indexeert, doorzoekbaar maakt en managed. Als Splunk Specialist word jij één van de experts in het gebruik van deze tool. Je voert analyses uit, ontdekt trends en correlaties in de data, helpt (business) processen inzichtelijk maken en visualiseert de informatie. Op deze manier kunnen de opdrachtgevers tot waardevolle inzichten komen, die de basis zijn voor strategische en operationele beslissingen, maatregelen en adviezen binnen het team waarin je komt te werken. Zo draag je dus direct bij aan de diverse doelstellingen van de opdrachtgevers!

Waarom Splunk?

Wil je een concreter beeld van de mogelijkheden van Splunk? Bekijk dan deze video:

Wat bieden wij?

Naast een inspirerende en professionele werkomgeving met een enthousiast team van collega’s, bieden we je:

 • Een traineeship met baangarantie;
 • Persoonlijke ontwikkeling/begeleiding door een ervaren coach;
 • Diverse doorgroeimogelijkheden bij onze opdrachtgever;
 • Meebouwen aan een relatief nieuw gebied bij onze opdrachtgever. Omdat nog niet alles vastligt, krijg je veel ruimte om mee te denken en input te geven;
 • Marktconform salaris;
 • Laptop en telefoon van de zaak;
 • Leaseauto/mobiliteitsvergoeding;
 • 25 Vakantiedagen;
 • 1 Maand Bootcamp incl. certificering (o.a. ITILv3, SCRUM, Lean, DevOps, Persoonlijke effectiviteit, Introduction to Splunk, Splunk voor Rookies, Splunk Admin en Splunk Power User).

Locatie

Noord-Holland

Wat vragen wij?

UMBRiO University zoekt talent voor rollen als business analist, Splunk engineer, Splunk ontwikkelaar en – architect.

 • Je hebt een afgeronde HBO(+) of WO-opleiding in een relevante richting, bijvoorbeeld een informatie- of informatica-opleiding;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Je bent ambitieus en wil je verder ontwikkelen op IT-gebied.

Over UMBRiO

UMBRiO is een succesvolle Nederlandse start-up die haar klanten helpt met de transitie naar het nieuwe Service Broker model. Dit noemen wij Reinventing the Business of IT. UMBRiO University is gericht op het werven en opleiden van de nieuwe generatie IT professionals. Wij werken met Splunk omdat het enorme hoeveelheden machine data kan omzetten in Operational Intelligence, IoT toepassingen en Business Analytics. Dit gaat de wereld binnen IT, en ook daarbuiten, op zijn kop zetten. Splunk is leidende technologie en hard op weg om de marktstandaard te worden.

Belangstelling?

Bel Brigitte op 085-2736386 of mail naar brigitte.wolf@umbrio.com.

More jobs and traineeships