Traineeship Big Data 2018-05-01T18:05:41+00:00

Traineeship Big Data

Splunk Consultant

Traineeship Big Data UMBRiO
Traineeship Big Data UMBRiO University

zoekt aanstormend talent (m/v) voor een traineeship Big Data

Splunk is een platform dat machine data verzamelt, indexeert, doorzoekbaar maakt en managed. Als Splunk Specialist word jij één van de experts in het gebruik van deze tool. Je voert analyses uit, ontdekt trends en correlaties in de data, helpt (business) processen inzichtelijk maken en visualiseert de informatie. Op deze manier kunnen de opdrachtgevers tot waardevolle inzichten komen die de basis zijn voor strategische en operationele beslissingen. Zo draag je dus direct bij aan de doelstellingen van de grootste bedrijven in Nederland!

In dit traineeship ga je gedurende 1 tot 1,5 jaar werken aan Splunk implementaties bij klanten van UMBRiO. Zo kun je daadwerkelijk een grote verandering realiseren bij zeer aansprekende organisaties. Je werkt samen met mensen met verschillende achtergronden, meningen en ideeën, zowel van de klant als van UMBRiO. We bieden jou een omgeving waar je dagelijks in je werk en op persoonlijk vlak wordt uitgedaagd, zodat jij kunt uitgroeien tot een professionele consultant die zelfstandig opdrachten gaat uitvoeren. Hierbij kun je rekenen op diverse uitdagende trainingen, certificeringen en een investering in je persoonlijke effectiviteit. UMBRiO heeft kansen op elk vlak van een Splunk implementatie, van techniek tot business transitie.

Waarom Splunk?

Wil je een concreter beeld van de mogelijkheden van Splunk? Bekijk dan deze video:

Over UMBRiO

Wij geloven in waardecreatie via duurzame relaties met onze klanten door uniek vakmanschap van échte mensen. UMBRiO helpt de grootste bedrijven van Nederland met de transitie naar de nieuwste datatechnieken. Wij werken met Splunk omdat het enorme hoeveelheden machine data kan omzetten in Operational Intelligence, IoT toepassingen en Business Analytics. Dit gaat zowel de IT als de business-wereld op zijn kop zetten. Splunk is leidende technologie en hard op weg om de marktstandaard te worden.

De kern van UMBRiO is ons DNA: warm, open, passievol en informeel. We hechten waarde aan een nauwe samenwerking onderling en met onze klanten. We zoeken altijd naar het creëren van waarde en zijn lange termijn gericht. We bouwen het liefst aan partnerships en leiden via UMBRiO University ambitieus talent met het juiste DNA op, wat in onze ogen de partnerships met onze klanten alleen maar versterkt.

Wat bieden wij?

Naast een inspirerende en professionele werkomgeving met een enthousiast team van collega’s, bieden we je:

 • Een 1 of 1,5-jarig traineeship met doorstroommogelijkheid bij UMBRiO of bij een van onze klanten;
 • Persoonlijke ontwikkeling/begeleiding door een ervaren coach;
 • De mogelijkheid tot het creëren van direct zichtbare waarde bij onze klant door je bijdrage aan een van de meest belangrijke innovaties van de laatste tijd: big data;
 • Mogelijkheid tot flexibel werken;
 • € 2250,- startsalaris;
 • Laptop en telefoon, ook voor privé gebruik;
 • Leaseauto of een ov-kostenvergoeding;
 • 25 Vakantiedagen;
 • Alle benodigde trainingen en certificeringen op het gebied van onder andere Splunk, Agile en persoonlijke effectiviteit.

Locatie

UMBRiO kantoor in Rijswijk en vanaf de zomer in Maarssen, of op locatie door heel Nederland bij een van onze klanten.

Wat vragen wij?

UMBRiO University zoekt talent voor rollen als business analist, Splunk engineer, Splunk ontwikkelaar en – architect.

 • Je hebt een afgeronde HBO(+) of WO-opleiding in een relevante richting, bijvoorbeeld een informatie- of informatica-opleiding;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Je bent ambitieus en wil je verder ontwikkelen op IT-gebied.

Wat vragen wij?

UMBRiO zoekt talent voor functionele rollen als (business) analist en technische rollen als Splunk ops engineer en Splunk ontwikkelaar. Onze klant zoekt talent voor technische rollen als Splunk analist en Splunk DevOps. Je kunt zelf je ontwikkeling richting een van deze rollen vormgeven!

 • Je hebt een afgeronde MBO, HBO of WO-opleiding;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Je hebt ervaring / affiniteit met programmeertalen, bij voorkeur Python;
 • Je vindt beide kanten van DevOps interessant;
 • Je bent ambitieus en hebt veel interesse in big data;
 • Je zit vol passie!

Heb je een goed stel hersenen, ben je van nature nieuwsgierig, neem je geen genoegen met NEE als een antwoord, ben je analytisch, creatief en kritisch? Ga dan het gesprek eens aan en toets of wij je kunnen helpen jezelf te ontwikkelen.

Belangstelling?

Mail dan je toekomstige traineeship-coach Koen via solliciteren@umbrio.com en kijk ook even op www.umbrio.com!

Meer banen en traineeships