Traineeship

Splunk

Traineeship Big Data UMBRiO
Traineeship Big Data UMBRiO University

zoekt talent voor technische rollen als Splunk DevOps engineer en Data Scientist

Locatie: ons gloednieuwe kantoor in Maarssen en op locatie van onze klanten in de gehele Randstad

UMBRiO helpt de grootste bedrijven van Nederland met de transitie naar de nieuwste data technieken. Wij geloven in waardecreatie via duurzame relaties met onze klanten door uniek vakmanschap van échte mensen. Wij werken met Splunk omdat het enorme hoeveelheden machine data kan omzetten in Operational Intelligence, Security & IoT toepassingen en Business Analytics. Dit gaat zowel de IT als de business wereld op zijn kop zetten. Splunk is leidende technologie en hard op weg om de marktstandaard te worden.

Onderdeel van de data transformaties die wij onze klanten bieden, is het samenbrengen van miljarden logfiles en zo een groot data lake bouwen in Splunk waarbij security centraal staat. Inmiddels zijn wij officieel de krachtigste Splunk partner in de Benelux met de hoogst gecertificeerde collega’s en een elite status binnen de Splunk community. Iets waar we met elkaar erg trots op zijn en waar we nieuw talent graag bij betrekken! Wij zoeken mensen die vanuit een basis in de IT, willen doorgroeien naar Splunk experts die ook de impact van de veranderingen op de business goed begrijpen!

In dit traineeship ga je gedurende 1 jaar werken aan Splunk implementaties bij klanten van UMBRiO, waarna je bij wederzijdse tevredenheid een vast contract krijgt om als volwaardig UMBRiO consultant nog meer impact te kunnen maken! Zo kun je daadwerkelijk een grote verandering realiseren bij zeer aansprekende organisaties.

Je werkt samen met mensen met verschillende achtergronden, meningen en ideeën, zowel van de klant als van UMBRiO. We bieden jou een omgeving waar je dagelijks in je werk en op persoonlijk vlak wordt uitgedaagd, zodat jij kunt uitgroeien tot een professionele consultant die zelfstandig opdrachten gaat uitvoeren. Hierbij kun je rekenen op diverse uitdagende trainingen, certificeringen en een investering in je persoonlijke effectiviteit. Coaching en mentorschap hebben we hoog in het vaandel staan en is dan ook een cruciaal onderdeel van dit traineeship.

Over Splunk

Splunk is een platform dat machine data verzamelt, indexeert, doorzoekbaar maakt en managed. Als Splunk Specialist word jij één van de experts in het gebruik van deze tool. Je voert analyses uit, ontdekt trends en correlaties in de data, helpt (business) processen inzichtelijk maken en visualiseert de informatie. Op deze manier kunnen de opdrachtgevers tot waardevolle inzichten komen die de basis zijn voor strategische en operationele beslissingen. Zo draag je dus direct bij aan de doelstellingen van de grootste bedrijven in Nederland!

In dit traineeship ga je gedurende 1 tot 1,5 jaar werken aan Splunk implementaties bij klanten van UMBRiO. Zo kun je daadwerkelijk een grote verandering realiseren bij zeer aansprekende organisaties. Je werkt samen met mensen met verschillende achtergronden, meningen en ideeën, zowel van de klant als van UMBRiO. We bieden jou een omgeving waar je dagelijks in je werk en op persoonlijk vlak wordt uitgedaagd, zodat jij kunt uitgroeien tot een professionele consultant die zelfstandig opdrachten gaat uitvoeren. Hierbij kun je rekenen op diverse uitdagende trainingen, certificeringen en een investering in je persoonlijke effectiviteit. UMBRiO heeft kansen op elk vlak van een Splunk implementatie, van techniek tot business transitie.

Waarom Splunk?

Wil je een concreter beeld van de mogelijkheden van Splunk? Bekijk dan deze video:

Wat vragen wij?

UMBRiO zoekt talent voor technische rollen als Splunk DevOps engineer en Data Scientist. Je kunt zelf je ontwikkeling richting een van deze rollen vormgeven!

 • Je hebt een bij voorkeur relevante MBO, HBO of WO-opleiding afgerond;
 • Je hebt ervaring en affiniteit met programmeertalen, bij voorkeur Python;
 • Je vindt beide kanten van DevOps interessant;
 • Je wordt enthousiast van IT en hebt interesse in Linux-gebaseerde omgevingen;
 • Je zit vol passie voor data!

Wat bieden wij?

Naast een inspirerende en professionele werkomgeving met een enthousiast team van collega’s bieden we je:

 • Een 1-jarig traineeship met doorstroom mogelijkheid bij UMBRiO
 • Persoonlijke en inhoudelijke ontwikkeling en begeleiding;
 • De mogelijkheid tot het creëren van direct zichtbare waarde bij onze klanten door je bijdrage aan een van de meest belangrijke innovaties van de laatste tijd: big data;
 • Mogelijkheid tot flexibel werken;
 • €2250 startsalaris met een aan ontwikkeling gekoppelde salarisverhoging te behalen binnen het eerste half jaar;
 • Laptop en telefoon inclusief abonnement, ook voor privé gebruik;
 • Leaseauto of een OV kostenvergoeding;
 • 25 Vakantiedagen;
 • Alle benodigde trainingen en certificeringen op het gebied van onder andere Splunk, agile en persoonlijke effectiviteit.

Interesse?

We horen heel graag van je op solliciteren@umbrio.com!

Meer banen en traineeships