Nederlandse Splunk elite partner UMBRiO test 9.0 versie

UMBRiO is met drie partnerstatussen en 40 Splunk consultants een belangrijke Europese partner

Maarssen, 29 maart 2022 – Managed data serviceprovider UMBRiO is door Splunk, leverancier van het Data-to-Everything-platform, geselecteerd om de 9.0 versie, die binnenkort beschikbaar is, te testen. Dit is voor UMBRiO, de enige hiervoor geselecteerde Splunk-partner in Nederland, een bevestiging van haar kennis en expertise.

De data-experts van UMBRiO maken relevante, real-time en accurate informatie beschikbaar voor IT- en businessdoeleinden. De dataplatformen die zij bouwen en beheren, halen gegevens uit alle applicaties en systemen die binnen een organisatie aanwezig zijn. Het real-time inzicht dat hierdoor ontstaat, stelt directie en medewerkers in staat om snel te anticiperen en organisatie kritische besluiten te nemen.

Met 40 Splunk-consultants ondersteunt UMBRiO organisaties bij IT-, cybersecurity- en business analytics. UMBRiO doet dit niet alleen via klantspecifieke dataplatformen, maar ook met het eigen UMBRiO-dataplatform. Organisaties kunnen hier eenvoudig gebruik van maken om hun organisatiedata te ontsluiten en analyseren. Daarnaast worden Splunk-omgevingen voor klanten op afstand beheerd. Dat UMBRiO de enige Nederlandse partner is met een Splunk professional service practice, maakte de keuze voor UMBRiO als bètapartner vanzelfsprekend.

Managed Splunk op Azure

Voor de bètatest maakt UMBRiO gebruik van haar eigen Splunk test- en ontwikkelomgeving. De nieuwe Splunk-versie heeft voordelen waar UMBRiO-klanten meteen van kunnen profiteren. Naast het cloud-aanbod van Splunk op AWS en Google, biedt UMBRiO haar Splunk-platform ook aan als managed service op Microsoft Azure. Splunk 9.0 stelt UMBRiO hierdoor in staat voor opdrachtgevers data efficiënter op te slaan en kosteneffectieve keuzes in Azure te maken die voorheen alleen mogelijk waren bij AWS en Google. Daarnaast zorgt 9.0 onder andere voor een verbeterde datafiltering en routering, snelle checks op wijzigingen in configuratiebestanden en betere storagemogelijkheden op Microsoft Azure.

Hoog kennisniveau

Erik Witte, oprichter en Chief Vision Officer van UMBRiO: “Dat wij door Splunk zijn geselecteerd is een mooie bevestiging van onze kennis en ervaring. Zo zijn we niet alleen ‘elite partner voor resell’, ‘elite partner voor professional services’ en MSP-gecertificeerd voor ons eigen platform, maar ook nog bètapartner. We kijken er erg naar uit om de voordelen van de 9.0 versie bij onze klanten te implementeren.”

Over UMBRiO

UMBRiO ondersteunt organisaties bij het beschikbaar maken van relevante, real-time en accurate informatie uit bedrijfsdata. Dit stelt die organisaties in staat om snel te anticiperen en organisatie kritische besluiten te nemen. Zo opereert de IT-afdeling efficiënter, kan het de security continu optimaliseren en de business nog beter faciliteren. Tegelijkertijd beschikt zowel IT als de business, op strategisch, tactisch en operationeel niveau, overal en altijd over specifieke dashboards met sturingsinformatie.

UMBRiO is onderdeel van de Proximus Groep en telt zestig medewerkers, waarvan veertig met een Splunk-specialisatie. Het bedrijf is een Elite Splunk-partner en marktleider in de Benelux als het gaat om de inzet van data-analyse ten behoeve van observability en cybersecurity. Kijk voor meer informatie op www.UMBRiO.com of op LinkedIn.