Routebeschrijving

Hoe vind je de weg
naar ons kantoor?

Umbrio is gevestigd in Bison Office Spaces boven het Bison Shopping Center in Maarssen. Je kunt het beste parkeren op niveau 3 van de parkeergarage. Via de verbindingsbrug vind je de entree naar de kantoortorens. Wij zijn gevestigd in Toren A op de 4e etage. Bij de receptie kunnen ze je eventueel verder de weg wijzen.

Met de auto

Vanaf de A2

Neem afslag 6 op de A2, volg de borden Maarssen/N230. Neem direct de afslag Maarssen-Broek op de Zuilense Ring (N230). Volg de borden Bisonspoor en ga bij het stoplicht linksaf de Ruimteweg op. Ga rechtdoor bij het stoplicht en rij door op de Ruimteweg. Ga rechtdoor bij het stoplicht en rij door op de Safariweg. Na de bocht in de weg, zie je de parkeergarage aan de linkerkant van de weg. Parkeer op niveau 3.

Wandelroute: Steek de verbindingsbrug over en loop Bison Office Spaces binnen. Volg de borden naar toren A en neem de lift naar de 4e etage.

Met de trein

Vanaf station Maarssen

Ons kantoor ligt pal aan de overkant van het NS station van Maarssen en ligt 8 minuten met de sprinter vanaf NS Station Utrecht Centraal. Je wandelt in slechts een paar minuten naar ons kantoor.

Plan hier je reis met het ov

Wandelroute: Steek de Safariweg over en loop het Bison Shopping Center binnen. Volg de borden naar Bison Office Spaces, toren A en neem de lift naar de 4e etage.

Overige manieren om contact op te nemen

Bel ons

Algemene nummer

Vacatures

Email ons

Administratie

finance@umbrio.com

Vacatures

Bezoekadres

Bisonspoor 3002-A501

3605 LT Maarssen

The Netherlands