Routebeschrijving

Hoe vind je de weg
naar ons kantoor?

Umbrio is gevestigd in Bison Office Spaces boven het Bison Shopping Center in Maarssen. Je kunt het beste parkeren op niveau 3 van de parkeergarage. Via de verbindingsbrug vind je de receptie bij de Vascobelo. Bij de receptie moet je je aanmelden waarna een medewerker van Umbrio je zal ophalen.

Met de auto

Vanaf de A2

Neem afslag 6 op de A2, volg de borden Maarssen/N230. Neem direct de afslag Maarssen-Broek op de Zuilense Ring (N230). Volg de borden Bisonspoor en ga bij het stoplicht linksaf de Ruimteweg op. Ga rechtdoor bij het stoplicht en rij door op de Ruimteweg. Ga rechtdoor bij het stoplicht en rij door op de Safariweg. Na de bocht in de weg, zie je de parkeergarage aan de linkerkant van de weg. Parkeer op niveau 3.

Wandelroute: Steek de verbindingsbrug over en loop Bison Office Spaces binnen. Bij de receptie moet je je aanmelden waarna een medewerker van Umbrio je zal ophalen.

Met de trein

Vanaf station Maarssen

Ons kantoor ligt pal aan de overkant van het NS station van Maarssen en ligt 8 minuten met de sprinter vanaf NS Station Utrecht Centraal. Je wandelt in slechts een paar minuten naar ons kantoor.

Plan hier je reis met het ov

Wandelroute: Steek de Safariweg over en loop het Bison Shopping Center binnen. Volg de borden naar Bison Office Spaces, toren A. Hier kan je aanbellen zodat een medewerker van Umbrio je kan binnen laten.

Algemene nummer

Vacatures

Administratie

finance@umbrio.com

Vacatures

Bezoekadres

Bisonspoor 3002-A501

3605 LT Maarssen

The Netherlands

Davinsi Labs | HQ

Borsebeeksebrug 28,
2nd floor

2600 Berchem (Antwerp)

Belgium

+32 3 3049512

info@davinsi.com