The art of data-driven decisions
The art of data-driven decisions is ons credo.Hierbij brengen we verschillende data elementen samen, zodat organisaties onderbouwde en datagedreven beslissingen kunnen nemen.
In een tijdperk waarin digitale diensten steeds belangrijker worden, is het belangrijk voor bedrijven om een een sterke, digitale aanwezigheid op te bouwen.
We helpen onze klanten om hun data en digitale diensten te beveiligen, te optimaliseren, en gefundeerde beslissingen te nemen op basis van relevante, real-time en accurate informatie uit bedrijfsdata. Deze data vormen tegelijkertijd een schat van informatie om risico’s en bedreigingen te identificeren, incidenten te onderzoeken en bedrijfsgegevens te beveiligen, maar ook om prioriteiten te stellen, beschikbare resources efficiënt toe te wijzen en een optimale gebruikservaring te garanderen.
Door de kunst van data-gedreven beslissingen te omarmen, kunnen organisaties de kracht van data benutten en een concurrentievoordeel behalen in de hedendaagse data-gedreven wereld.

Digital Service Intelligence
De digitale wereld is continu in verandering. Wij helpen klanten om in deze uitdagende tijd hun data en digitale diensten te beveiligen en te optimaliseren. Dit doen wij aan de hand van drie pijlers:
Security Intelligence: wij zorgen ervoor dat data veilig en betrouwbaar worden verwerkt.
Operational Intelligence: wij zorgen ervoor dat digitale diensten, technologie en applicaties optimaal werken.
Digital Business Intelligence: wij voorzien bedrijven van waardevolle inzichten met behulp van data die wordt gegenereerd.
Davinsi Labs opereert onder Proximus NXT.
Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Volg ons op LinkedIn.

”Data op zichzelf is niets. Het gaat om de waarde die de data vertegenwoordigd voor de business”

Erik Witte, Founder & Chief Vision Officer
- UMBRiO