UMBRiO ondersteunt organisaties bij het beschikbaar maken van relevante, real-time en accurate informatie uit bedrijfsdata. De data fabric experts van UMBRiO halen data uit alle applicaties binnen organisaties middels data decision intelligence platforms. Dit stelt organisaties in staat om snel te anticiperen en organisatie kritische besluiten te nemen. Zo opereert de IT-afdeling effici√ęnter, kan het de infrastructuur en security continu optimaliseren en de business nog beter faciliteren. Tegelijkertijd beschikt de business overal en altijd over specifieke dashboards met de juiste¬† informatie.

De toegevoegde waarde voor onze klanten ligt in het cre√ęren van waarde op basis van data door analyse, correlatie van verschillende databronnen, ontdekken van dwarsverbanden of onvermoede relaties en het inzichtelijk maken van aspecten die besluitvorming en of sturing in organisaties ondersteunen. Met andere woorden, wij houden ons bezig met Business Value¬†Realization¬†op basis van data.

UMBRiO is onderdeel van de Proximus Groep, telt zestig medewerkers, waarvan meer dan veertig data-consultants met een Splunk-specialisatie. Het bedrijf is Elite Splunk-partner en marktleider in de Benelux als het gaat om de inzet van data-analyse ten behoeve van observability en cybersecurity.

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Volg ons op LinkedIn.

”Data op zichzelf is niets. Het gaat om de waarde die de data vertegenwoordigd voor de business”

Erik Witte, Founder & Chief Vision Officer
- UMBRiO