Tegelijkertijd wordt er van de IT-afdeling wel verwacht dat de business continuïteit geborgd blijft, relevante data beschikbaar wordt gemaakt, applicaties draaien en systemen up-and-running zijn. Dan is het fijn om keuzes te hebben, bijvoorbeeld de keuze om dataplatform beheeractiviteiten uit te besteden. Hiermee garandeer je een performant en up-to-date dataplatform, borg je continuïteit en kwaliteit én ontstaat er ruimte binnen de IT-afdeling voor andere taken zoals het faciliteren van de organisatie. Dit zorgt voor focus op de core business en meer aandacht voor de ondersteuning van primaire processen.

UMBRiO voor Splunk dataplatform beheer

Met meer dan 40 Splunk consultants is UMBRiO als geen ander in staat Splunk dataplatformen te beheren en kun je erop vertrouwen dat jouw data en dataplatform veilig en in goede handen is. Naast het gespecialiseerde inhouse Splunk beheerteam is de toegang tot andere datakennis en data-expertise, zoals data consultancy, professional services en data services, een groot bijkomend voordeel. Bij onze specialisten kun je naast het beheer van het dataplatform ook terecht voor onder andere implementaties, integraties en use case ontwikkeling.

Waarom UMBRiO voor het beheer van uw Splunk dataplatform?

  • Compleet:
    Volledige 24/7 Splunk dataplatform monitoring, proactieve opvolging met aandacht voor onder andere de borging van uptime, cost efficiency, data en security governance en updates.
  • Persoonlijk:
    Persoonlijke service- en dienstverlening in Nederland door het UMBRiO dataplatform beheerteam dat jouw dataplatform, jouw wensen en voorkeuren kent. Het team is direct telefonisch en via e-mail bereikbaar én kan voor u, bij complexe vraagstukken, direct een beroep doen op alle mogelijke Splunk kennis en expertise die binnen UMBRiO aanwezig is.
  • Splunk expertise:
    UMBRiO is Splunk Elite-partner, Splunk MSP-gecertificeerd, Splunk Professional Service Practice, is door Splunk betrokken bij het testen van Splunk bèta versies en ISO 27001 gecertificeerd.

Jouw Splunk dataplatform beheer ook in vertrouwde handen van Splunk specialisten?