100ste on-demand Splunk workshop deelnemer voor UMBRiO

UMBRiO ondersteunt organisaties bij de realisatie van datagedreven werken door het beschikbaar maken van relevante, real-time en accurate informatie uit bedrijfsdata uit Splunk. Dit doet UMBRiO niet alleen met data consultants en Splunk beheer diensten, maar ook door het trainen van Splunk gebruikers bij klanten.

Sinds kort biedt UMBRiO Splunk workshops on-demand. Hierdoor zijn de Splunk gebruikers bij klanten in staat om op ieder gewenst moment, wereldwijd, een Splunk workshop te volgen. En met succes, inmiddels heeft de 100ste deelnemer zich aangemeld!

Rick van den IJssel, Product Owner UMBRiO University: ‘Wanneer je een on-demand workshop ontwikkelt verwacht je, in dit digitale tijdperk, een specifieke behoefte in te kunnen vullen. En dat is gebleken! Ik ben heel trots op de tevreden deelnemers en het succes van ons on-demand Splunk learning programma. Ons trainingsaanbod moet aansluiten op de trends in de markt en is daarom ook continu in ontwikkeling. Wij zitten niet stil omdat de klant tevreden is’.

Erik Witte, oprichter en Chief Vision Officer bij UMBRiO, vult aan: ‘Lerende organisaties bestaan uit lerende mensen. Als kennishuis leren wij elke dag en beleven steeds meer voldoening aan het delen van onze kennis en inzichten. Dat we in zo’n korte tijd 100 on-demand workshop deelnemers hebben kunnen noteren, beschouwen we als een groot compliment en grote stimulans!’

Meer informatie over de Splunk workshops van UMBRiO vind je hier.

Over UMBRiO

UMBRiO ondersteunt organisaties bij het beschikbaar maken van relevante, real-time en accurate informatie uit bedrijfsdata. Dit stelt organisaties in staat om snel te anticiperen en organisatie kritische besluiten te nemen. Zo opereert de IT-afdeling efficiënter, kan het de security continu optimaliseren en de business nog beter faciliteren. Tegelijkertijd beschikt de business overal en altijd over specifieke dashboards met de juiste informatie in.

UMBRiO is onderdeel van de Proximus Groep en telt zestig medewerkers, waarvan veertig met een Splunk-specialisatie. Het bedrijf is een Elite Splunk-partner en marktleider in de Benelux als het gaat om de inzet van data-analyse ten behoeve van observability en cybersecurity.

Kijk voor meer informatie op www.UMBRiO.com of op LinkedIn.

Vragen over onze workshops? Neem contact op met ons op!