Security, logging, monitoring, verdere digitalisering en ondersteuning van de organisatie zijn complexe data vraagstukken die veel van uw bedrijf vragen. Het beheer van het Splunk platform krijgt dan in sommige gevallen niet de juiste aandacht. Met als gevolg een onstabiel platform, gebrek aan continuïteit, afhankelijkheid van individuen voor specifieke kennis en security risico’s door verouderde versies.

Maar welke voor- en nadelen zijn er? Welke ervaringen hebben andere organisaties? En is dit wel veilig? Vragen die allemaal zijn beantwoord tijdens het event: ‘Alles over Splunk beheer uitbesteden’.

Meer weten over de mogelijkheden? Bekijk dan de Splunk beheer pagina.

Overzicht
  • Datum: 13 oktober om 14.00 uur
  • Locatie: UMBRiO
  • Adres: Bisonspoor 3002, Maarssen

Programma

14.00 – 14.30 uur
Trends in data
Erik Witte, Chief Vision Officer
Er wordt veel gesproken over datagedreven werken, het onderwerp komt ook steeds hoger op de agenda van de business. De taak aan de afdeling IT om dat te faciliteren. Maar hoe ga je dat in deze markt ook daadwerkelijk realiseren? Vanuit die vraag is UMBRiO in 2013 opgericht. Erik Witte, Founder en Chief Vision Officer, deelt je wie we zijn, waar we vandaan komen en wat onze visie op data en Splunk platform beheer is.
14.30 – 15.00 uur
Splunk platform beheer uitbesteden? Dit zijn de voor- en nadelen...
Mark Brinkman, Chief Technology Officer en Nilaya Kruijne, PO Splunk beheer
Werkdruk verlagen en zekerheid van continuïteit, dat klink mooi natuurlijk. Te mooi om waar te zijn? Mark en Nilaya delen je alle voor- en nadelen, praktijk ervaringen, de meest gestelde vragen en statistieken als het gaat om Splunk beheer door UMBRiO.
15.00 – 15.30 uur
Klantcase: Splunk beheer van aanbesteding tot realisatie
Erik Glotzbach en Paul de Kok
De spoorwegbeheerder van Nederland heeft er voor gekozen het Splunk beheer uit te besteden. Wat was de aanleiding en hoe hebben ze het aangepakt binnen de organisatie? Waarom is er gekozen voor UMBRiO, wat zijn de resultaten en hoe verloopt de samenwerking? Al deze onderwerpen komen aan bod.
15.30 – 16.00 uur
Q&A panel en afsluiting
Erik Witte, Mark Brinkman, Nilaya Kruijne, Erik Glotzbach en Paul de Kok
Naar aanleiding van alle gedeelde informatie, kennis en ervaringen is er ruimte voor discussie en het stellen van vragen.
16.00 – 17.00 uur
Borrel & Bites Informele borrel en gelegenheid tot nadere kennismaking met sprekers en bezoekers.