Cultuurverschuiving

Het toepassen van de beginselen is niet eenvoudig. Het draait hierbij vooral om uw mensen en om de manier waarop zij kunnen samenwerken in een effectief team. Om het volledige potentieel te benutten, is een cultuurverschuiving noodzakelijk die sterk leiderschap en een duidelijk commitment van het management vereist. Wij helpen u bij het implementeren van deze nieuwe gedragswijzen en het ontwikkelen van de leiderschapscapaciteiten die nodig zijn voor een geslaagde transformatie.

Continue leveren

Continue levering is uitgegroeid tot een essentieel ingrediënt van iteratieve en incrementele software delivery.

Release

In deze benadering zorgen de teams dat elke verandering in het systeem geschikt is voor release, en voor elke versie een release mogelijk is met één druk op de knop.

Wendbaarheid

Umbrio helpt u bij uw transformatie naar een lean onderneming met ongekende IT-wendbaarheid.

PERFORMANCE ASSESSMENT

Een nieuwe manier om inzicht te krijgen in uw IT-prestaties

Maak kennis met een nieuwe manier om inzicht te krijgen in uw IT-prestaties met betrekking tot softwareontwikkeling. Het Performance Assessment fungeert als de basis voor het evalueren, benchmarken en ontwikkelen van een roadmap voor verbetering. We laten u zien waar u op kunt focussen en waarin u kunt investeren om blijvende verbeteringen te realiseren in de leveringscapaciteit van uw IT-teams.