UMBRiO en StackState sluiten strategisch partnership

De combinatie van UMBRiO’s data expertise en StackState’s topology gedreven observability platform maakt tot nu toe onbekende en onbenutte business- en IT-data toegankelijk

Maarssen, 23 juni 2022  – Managed serviceprovider UMBRiO en StackState, het enige topology powered observability bedrijf, hebben hun reeds bestaande samenwerking, om innovatieve producten en diensten te leveren, met een partnerovereenkomst bevestigd. Daarnaast gaan beide partijen hun kennis en expertise bundelen voor de ontwikkeling van nieuwe data-oplossingen.

Als Splunk Elite Partner, beschikt UMBRiO over hoogwaardige data-expertise, waarmee organisaties waarde genereren uit data. Het partnerschap met StackState stelt klanten van UMBRiO in staat om veel eenvoudiger gebruik te maken van alle voordelen van StackState’s observability oplossing. De experts van UMBRiO ondersteunen bij StackState implementaties en het platformbeheer, waardoor data die in Splunk, of in andere databases is opgeslagen, nog beter benut kan worden voor zowel business- als IT-doeleinden. Daarnaast realiseren zij een eenduidig, betrouwbaarder en vollediger topology gedreven beeld uit applicaties en systemen. Dit stelt organisaties in staat om IT-issues sneller op te lossen, de zogenaamde alert noise te reduceren, de impact direct helder te hebben en de business beter te ondersteunen.

Hoge datakwaliteit en observability garanderen maximale beschikbaarheid

“De complexiteit van de IT-stack is de laatste jaren drastisch toegenomen. Wil je blijven innoveren en business continuïteit borgen, dan is het noodzakelijk om te investeren in nieuwe technologische oplossingen”, zegt Erik Witte, oprichter en Chief Vision Officer bij UMBRiO. “Wanneer directie, management en medewerkers beschikken over volledige en betrouwbare informatie uit applicatie- en systeemdata, dan kunnen ze anticiperen en proactief acteren. Dat is de kracht van de samenwerking tussen UMBRiO en StackState. Samen maken we kwalitatief hoogwaardige data beschikbaar - of dit nu afkomstig is van Splunk of van andere bronnen - op basis waarvan snel de juiste beslissing genomen kan worden. Dezelfde data voedt het topology powered observability platform van StackState. “Ik kijk ernaar uit om de samenwerking met StackState te intensiveren en samen het verschil te maken bij onze gezamenlijke klanten.”

Sneller innoveren

“Klanten willen oplossingen, niet alleen slimme, nieuwe tools, om de complexiteit die voortkomt uit continue verandering en snel opkomende technologieën te managen”, zegt Toffer Winslow, CEO bij StackState. “De combinatie van UMBRiO’s consulting- en managed data services en ons topology powered observability software platform stelt klanten in staat deze complexiteit te omarmen en de data die zij hebben opgeslagen in Splunk te verbeteren om zo sneller te innoveren.”

Over UMBRiO

UMBRiO ondersteunt organisaties bij het beschikbaar maken van relevante, real-time en accurate informatie uit bedrijfsdata. Dit stelt organisaties in staat om snel te anticiperen en organisatie kritische besluiten te nemen. Zo opereert de IT-afdeling efficiënter, kan het de security continu optimaliseren en de business nog beter faciliteren. Tegelijkertijd beschikt de business overal en altijd over specifieke dashboards met de juiste informatie erin.

UMBRiO is onderdeel van de Proximus Groep en telt zestig medewerkers, waarvan veertig met een Splunk-specialisatie. Het bedrijf is een Elite Splunk-partner en marktleider in de Benelux als het gaat om de inzet van data-analyse ten behoeve van observability en cybersecurity. Kijk voor meer informatie op www.UMBRiO.com of op LinkedIn.

About StackState

StackState, the only topology-powered observability company, delivers a new and essential capability for managing today's complex hybrid, cloud and container environments.

Our unique approach provides a complete picture of the state of your stack and the intelligence you need to quickly find, fix and prevent problems. Leading enterprises like Accenture, Vodafone, KPN and Danske Bank rely on StackState to ensure the performance and reliability of their business-critical services. For more information, visit us at www.stackstate.com and follow us on Twitter, LinkedIn and Facebook.

Klanten willen oplossingen, niet alleen slimme, nieuwe tools, om de complexiteit die voortkomt uit continue verandering en snel opkomende technologieën te managen.

Toffer Winslow, CEO
- StackState

De combinatie van UMBRiO’s consulting- en managed data services en ons topology powered observability software platform stelt klanten in staat deze complexiteit te omarmen en de data die zij hebben opgeslagen in Splunk te verbeteren om zo sneller te innoveren.

Toffer Winslow, CEO
- StackState

Wanneer directie, management en medewerkers beschikken over volledige en betrouwbare informatie uit applicatie- en systeemdata, dan kunnen ze anticiperen en proactief acteren. Dat is de kracht van de samenwerking tussen UMBRiO en Stackstate.

Erik Witte, Founder & Chief Vision Officer
- UMBRiO