Binnen de zakelijke dienstverlening is security, innovatie en het verder optimaliseren en automatiseren van processen noodzakelijk. Het onderwerp digitale transformatie is inmiddels niet meer van de directie agenda weg te denken en er is de afgelopen jaren al het éen en ander in rap tempo geautomatiseerd en heringericht. Niet alleen om aan alle security eisen te voldoen en te kunnen anticiperen op de steeds veranderende marktvraag, maar ook om het te kort aan personeel op te vangen.  

Tegelijkertijd zijn er steeds meer applicaties met relevante informatie en gegevens in gebruik. Niet alleen CRM tooling, financiële software, HR systemen en online klantportalen, maar bijvoorbeeld ook allerlei online marketing tooling waarin klantdata wordt vastgelegd. Naast alle draaiende en hoog noodzakelijke IT applicaties voor security en infrastructuur beheer.

Bedrijfsdata, cruciale bron voor succes in zakelijke dienstverlening

Al die systemen -met hun data bij elkaar- vormen de basis voor een schat aan informatie. Cruciale informatie op basis waarvan je kunt sturen, anticiperen, reageren en rapporteren. Gegevens die jou en alle medewerkers voorzien van strategische, tactische en operationele informatie voor het slim optimaliseren van de dienstverlening én het leveren van rapportages en input voor de korte- en lange termijnstrategie.

Althans, als je zeker weet dat iedereen over de juiste info kan beschikken, in functie specifieke dashboards, gecombineerd uit alle relevante applicaties en voor specifieke doelen ontsloten. Pas dan kun je er ook daadwerkelijk op vertrouwen.

Sturen op 360° inzichten

Het beschikken over de juiste data die leidt tot de juiste inzichten klinkt heel eenvoudig. Maar dat is het voor veel organisaties niet. Stel je eens voor dat je alle data, uit al die applicaties, kan combineren en gebruiken door middel van slimme, op de functie gebaseerde dashboards. Dat je op basis van historische data kunt voorspellen, op basis van huidige data kunt anticiperen en door het veranderen van specifieke waarden verschillende scenario’s in kaart kunt brengen.

Het kan! De data experts van UMBRiO zijn als geen ander in staat databronnen voor je te ontsluiten, een data platform voor je in te richten en, indien gewenst, voor je te beheren en onderhouden.

Benieuwd hoe we jou en jouw organisatie kunnen helpen aan de juiste inzichten?